12V 16A Digitális heti időzíthető időkapcsoló

Az idő kapcsoló széles körben alkalmazható például:lakókocsiban, nyaralóban, világításoknál, napelemes rendszerekhez, garázsban, őr világításnak, öntöző rendszerekhez stb.

8.990Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám ZSU-12V Kategória

Az idő kapcsoló széles körben alkalmazható például: autóban, lakókocsiban, nyaralóban, pavilonokban, utcai világításoknál, napelemes rendszerekhez, garázsban, őr világításnak, öntöző rendszerekhez, fúvók és ventilátorokhoz.

Paraméterek:

Kis méreteinek köszönhetően (81 x 36 x 66mm) könnyedén elfér mindenhol, és csak 17,5 mm-t foglal el. A 12 voltos Időkapcsoló működtethetjük egy 12V-os autó akkumulátorról vagy 12V napelemről .
A 12V-os kapcsoló egy belső lítium akkumulátorral rendelkezik, amely biztosítja az óra és a kapcsolási program áram ellátását. Naponta akár 16 kapcsolás is lehetséges. Minimális kapcsolási intervallum 1 perc.
Maximális programozható idő 168 óra, azaz 7 nap. A kapcsolási állapotot egy piros LED jelzi. A 8 program gomb diszkréten rejtve a zsanéros fedél alatt.

A csomag tartalma:

  • 1 x 12V 16A Digitális heti időzíthető időkapcsoló

KÉRDÉSED VAN?

Vásárlói Vélemény
5,0 1 értékelés alapján
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
100az értékelők ezt a terméket javasolják Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
SG
2021. 11. 26
Sávolyi G.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Fantasztikus termék

Remek kis masina, pont amire szükségem volt! Előnye, hogy nem csak zárni tud áramkört, hanem bontani is kapcsoláskor. A beállítása egyszerű, magától értetődő volt, a kézikönyve sem kellett hozzá – ez azért ritka, hogy valamit ennyire logikusra készítsenek 🙂