+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

Loading...

Cikkszám

HEC-00886

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

5.490Ft

Részletes információk

Ezek a napelemes LED-es lámpák nagy fényerővel vannak felszerelve. Ez elegendő ahhoz, hogy szuper élénk fényeket biztosítsanak a tökéletes megvilágításhoz.

Vízálló és időjárásálló: Ezeket a kerti lámpákat úgy tervezték, hogy ellenálljanak mindenféle időjárási körülménynek. Kemény ABS műanyagból készült, a hosszú élettartam és a tartósság érdekében, soha nem kell aggódnia a fény eső, hő vagy hó hatásaitól.

Alacsony energiafogyasztás: Ezeket a kültéri napelemes LED-lámpákat 100% -ban a nap táplálja, amely a beépített napelem segítségével tölt. Körülbelül 5-7 óra alatt elnyeli a teljes közvetlen napfényt, 10-12 órás teljes megvilágítást képes biztosítani.

Nincs szükség műszaki tapasztalatra: Ez a legkönnyebben használható és telepíthető LED-lámpa a piacon. Nincs szükség vezetékre, kábelre vagy elektromos tapasztalatra. Csak annyit kell tennie, hogy bekapcsolja a kapcsolót, betolja a lámpákat a földbe, és kész.

Gyönyörű fényhatás: A LED kültéri lámpa lenyűgöző csillagmintát biztosít a földön. Tökéletes dekoráció a kertben, a teraszon, az úttesten, a gyepen, az udvarban, a sétányon.

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart