+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0002 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték alaplappal | Tanulás – számok

Loading...

Cikkszám

BB-0002
1, 2, 3, 4… tud a kicsi ötig számolni? A Tanulás - számok egy oktatási készlet, amely segít gyermeke számára a matematikai gondolkodás alapjainak elsajátításában! Ez a készlet számokat, matematikai szimbólumokat és jeleket tartalmaz, amelyek megtanítják a gyerekeket a számok felismerésére. Segíti a számkészségeik fejlesztését, például a tízig számolást, és fejleszti az alapvető matematikai ismereteket. Ezenkívül ez a készlet serkenti kisgyermeke vagy óvodás gyermeke kognitív fejlődését!

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

9.990Ft

Részletes információk

Ezzel az oktató készlettel a számok felismerése kifinomultabb képességekké fejlődik, mint például a számolás és az alapvető szorzás. A színes és készségfejlesztő építőelemek cukornádnövények maradványaiból készülnek, gyermekbarátak, színesek és környezetbarátak. A kockákkal való játék és építés ösztönzik a gyerekeket, fejlesztik a kognitív, motoros és érzelmi készségeiket!

A BiOBUDDi termékek szórakoztatóak és biztonságosak. Tekintsd meg a Tanulás kategória többi termékét, melyekkel serkentheted gyermeked fejlődését

Műszaki adatok:

26 színes építőelem és egy alaplap

A számok és jelek az építőelemekre vannak nyomtatva

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 0,45 kg
Méretek 33 × 24 × 8 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart