+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0003 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték alaplappal | Tanulás – gyümölcsök

Loading...

Cikkszám

BB-0003
Mit ettél ma reggelire? Almát vagy banánt? Egészséges választás, de több fajta gyümölcs és zöldség is létezik a világ minden tájáról. A kicsik különböző típusú gyümölcsöket és zöldségeket ismerhetnek meg a BiOBUDDi Tanulás - gyümölcsök építőjátékkal. Illetve a készlet az egészséges ételek fogyasztására is ösztönzi a gyerekeket.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

9.990Ft

Részletes információk

A Tanulás – gyümölcsök környezetbarát építőelemeit Hollandiában állítják elő cukornádnövények maradványaiból, így újrahasznosíthatók, bio alapúak és áttörést jelentenek a játékpiacon. Az építőelemek biztonságosak, oktatóak, fejlesztik a kreatívitást, a kognitív és finommotorikus készségeket. A gyümölcsök és zöldségek nyomtatva vannak a kockákra, hogy ösztönözzék a kisgyermekeket és az óvodásokat az egészséges táplálkozásra. A BiOBUDDi-val való játék sokkal több, mint néhány percnyi szórakozás! Ezzel a készlettel szülőként megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

A BiOBUDDi termékek biztonságosak, szórakoztatóak és oktató jellegűek. Kombináld ezt a készletet a többi “Tanulás” készlettel, hogy ösztönözd gyermeked fejlődését.

Műszaki adatok:

26 színes építőelem és egy alaplap

Az élelmiszerek az építőelemekre vannak nyomtatva

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 0,45 kg
Méretek 33 × 24 × 8 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart