+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0007 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték alaplappal | Tanulás – Alkotni jó (lányoknak)

Loading...

Cikkszám

BB-0007
Mit szeretnél ma építeni? Miről álmodtál? A BiOBUDDi Tanulás - alktoni jó, lányoknak szóló, vidám és színes építőelemekkel rengeteg a lehetőség, hogy szuper csajos dolgokat alkossatok. A kockákkal való építés számtalan órányi szórakozást nyújt, és lehetőséget ad a finommotorika erősítésére is.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

11.990Ft

Részletes információk

A gyerekek játszva tanulnak a bio alapú építőelemekkel melyek cukornádnövények maradványaiból készülnek. A környezetbarát játékok nemcsak újrahasznosíthatók, hanem fenntarthatóak is, és szórakoztatóvá teszik a tanulást.

Amikor a gyerekek elsajátítják alapvető készségeiket, egyszerű problémamegoldással és a térbeli intelligencia használatával tovább tudják fejleszteni kognitív gondolkodási képességüket is. Ezért a BiOBUDDi az egyik leghasznosabb ajándék a gyermekek számára. Építs tornyot, állatot vagy várost BiOBUDDi építőelemekből!

Tökéletes ajándékot keresel egy kétéves gyereknek? A BiOBUDDi termékek szórakoztatóak, tanulságosak és megfelelnek az európai biztonsági szabványoknak. Kombináld a készletet másik “Tanulás” készlettel, hogy nagyobb vagy összetettebb dolgokat építhessetek.

Műszaki adatok:

39 színes építőelem és egy alaplap

Elemekre ragasztható matricák

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül

Tömeg 0,6 kg
Méretek 33 × 24 × 8 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart