+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0010 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték 3 alaplappal | Tanulás – Alkotni jó III.

Loading...

Cikkszám

BB-0010
Tornyot vagy házat szeretne építeni? Játssz és tanulj a 100 db-os BiOBUDDi Tanulás - Alkotni jó építőjáték készlettel! Építs a kicsivel együtt, hogy fejleszd a problémamegoldó képességét és kitartását. Ennek a játékkészletnek nem az építés megtanulása az egyetlen célja. Az építőkockákkal való játék és alkotás segít a gyerekeknek fejleszteni képzelőerejüket, térérzéküket és finommotorikus készségeiket, és mindezt szórakozás közben!

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

23.990Ft

Részletes információk

Az építőkockákkal való játék és alkotás segíti a gyerekek fejlődését!

Az oktatási és kreatív építőkészletek felkeltik a kíváncsiságot, és új alkotásokra inspirálják a gyerekeket. A színválogatás és a nyelvi tevékenységek pedig ösztönzik gyermeke nyelvi fejlődését.

A BiOBUDDi készletek színesek és bio alapúak. A játékblokkok cukornádnövények maradványaiból készülnek kifejezetten a kis kezek számára. Amellett, hogy környezetbarátak, újrahasznosíthatók, fenntarthatóak és gyermekbarátak. A kockákkal való építés javítja gyermeke szem-kéz koordinációját, valamint finommotorikus, kognitív és kreatív képességeit. A szülők matricákkal díszíthetik az építőkockákat, hogy inspirálják gyermekük fantáziáját, és megtudhatják, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

A tökéletes ajándékot keresed fiúnak vagy lánynak? A BiOBUDDi termékek oktató jellegűek, környezetbarátak és szórakoztatóak! Kombináld a játékot a többi Tanulás vagy akár Vadvilág készlettel, hogy ösztönözd a gyerkőc fejlődését.

Műszaki adatok:

100 színes építőelem és három alaplap

Elemekre ragasztható matricák

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 1,3 kg
Méretek 52 × 40 × 8 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart