+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0011 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | 40 db építőkocka | Tanulj építeni

Loading...

Cikkszám

BB-0011
Szeretnél tornyot vagy házat építeni? Játssz és tanulj a BiOBUDDi Tanulj építeni 40 db -os oktatási készlette! Építs tornyokat és egyéb alkotásokat a kicsivel együtt, hogy javítsd a problémamegoldó képességét és kitartását. Az oktatási és kreatív építőkészletek felkeltik a kíváncsiságot, és új alkotásokra inspirálják a gyerekeket. A színválogatás és a nyelvi tevékenységek ösztönzik gyermeke nyelvi fejlődését.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

9.990Ft

Részletes információk

A BiOBUDDi készletek színesek és bio alapúak. A játékblokkok cukornádnövények maradványaiból készülnek kifejezetten a kis kezek számára. Amellett, hogy környezetbarátak, újrahasznosíthatók, fenntarthatóak és gyermekbarátak. A kockákkal való építés javítja gyermeke szem-kéz koordinációját, valamint finommotorikus, kognitív és kreatív képességeit. A szülők matricákkal díszíthetik az építőkockákat, hogy inspirálják gyermekük fantáziáját.

A tökéletes ajándékot keresel? A BiOBUDDi termékek oktató jellegűek, környezetbarátak és szórakoztatóak! Kombináld a játékot a többi Tanulás vagy akár Vadvilág készlettel, hogy ösztönözd a gyerkőc fejlődését.

Műszaki adatok:

40 színes építőelem

Elemekre ragasztható matricák

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 0,55 kg
Méretek 33 × 24 × 8 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart