+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0013 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | 100 db építőkocka | Tanulj építeni III.

Loading...

Cikkszám

BB-0013
Ebből a 100 darabos építőkészletből a gyerekek számtalan dolgot felépíthetnek, minden a fantáziájukon múlik. Legyen repülőgép, hajó vagy esetleg mindkettő, a BiOBUDDi Tanulj építeni III. építőjáték szett elegendő építőkockát tartalmaz kreativitásuk megvalósításához. Sőt a szülők az építőkockákat matricákkal díszíthetik, hogy ötletes játékra ösztönözzenek. A nagyméretű legó-dupló-kompatibilis építőelemek kimondottan kicsi kezekbe valók, biztonságosak, tartósak és környezetbarát anyagból készülnek.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

17.990Ft

Részletes információk

Ezek az izgalmas és színes BiOBUDDi játékok bio alapanyagokból, pontosabban cukornádnövények maradványaiból készülnek, ezért gyermek- és környezetbarátak, újrahasznosíthatók, fenntarthatóak és biztonságosak is.

A kockákkal való építés fejleszti a kicsi szem-kéz koordinációját, kitartását, valamint finommotorikus, térbeli és kognitív készségeit. A gyerekek játszva gyakorolják a fontos életkészségeket. Ezzel a készlettel szülőként megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

Oktató jellegű ajándékot keresel gyermekednek? A BiOBUDDi termékek környezetbarátak, oktató jellegűek és szórakoztatóak!

Műszaki adatok:

100 színes építőelem

Elemekre ragasztható matricák

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 1,3 kg
Méretek 29 × 13 × 28 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart