+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0102 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | Szavanna – 2 az 1-ben oroszlán vagy strucc

Loading...

Cikkszám

BB-0102
Szeretnéd látni a naplementét a gyönyörű szavannán? Ez a különleges BiOBUDDi készlet tökéletes az állatok szerelmeseinek, hiszen a vadon élő állatok világát mutatja be a kicsik számára. Fedezzétek fel együtt a természet lenyűgöző csodáit. Építsétek meg a fenséges oroszlánt vagy a futó struccot a használati utasítás segítségével.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

5.990Ft

Részletes információk

Az építés általi tanulás a BiOBUDDi játékkészletek jellegzetes tulajdonsága. Ezek a fenntartható játékok serkentik a 1,5 és 6 év közötti gyerekek fantáziáját, és segítik őket kreativitásuk hasznosításában. A BiOBUDDi többféle állatkészletet kínál, különböző állatokkal a világ minden tájáról. A gyerekek játékon és kreativitáson keresztül gyakorolják a tartós életkészségeket, szülőként pedig megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

Kombináld a Szavanna játékkészlet állatait a Vadvilág témájú egyéb állatokkal, mint például a zsiráf vagy az elefánt a még nagyobb móka érdekében!

Műszaki adatok:

11 színes építőelem

2 az 1-ben modell

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 0,25 kg
Méretek 23 × 8 × 14 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart