+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0103 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | Sztyeppe – 2 az 1-ben zsiráf vagy jávorszarvas

Loading...

Cikkszám

BB-0103
Szeretnél többet megtudni a gyönyörű sztyeppéről és az ott élő élőlényekről? Ez a különleges készlet tökéletes az állatok szerelmeseinek, hiszen a vadon élő állatok világát mutatja be a kicsik számára. Ideje hát megismerni a sztyeppét és felfedezni a természet lenyűgöző csodáit. A Sztyeppe játékkészlet sárga és narancssárga színű építőkockákat kínál. Építsd meg a zsiráfcsaládot vagy a makacs jávorszarvast, a választás a tiéd.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

5.990Ft

Részletes információk

A bioalapú játékblokkok cukornádnövények maradványaiból készülnek Hollandiában. Az építőelemek környezetbarátak, fenntarthatóak, újrahasznosíthatóak és kifejezetten a kis kezek számára készülnek. A gyerekek kombinálhatják a színes kockákat más ismert márkák elemeivel is, hogy életre keltsék a képzeletbeli világokat! Ösztönözd gyermeked fejlődését színválogatással vagy finommotorikus tevékenységgel, és alkossatok együtt. A gyerekek játékon és kreativitáson keresztül gyakorolják a tartós életkészségeket, szülőként pedig megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

Kombináld a Sztyeppe játékkészlet állatait a Vadvilág témájú egyéb állatokkal, például a teknőssel vagy az oroszlánnal a még nagyobb móka érdekében!

Specifikációk:

14 színes építőkockát tartalmaz.

2 az 1-ben modell.

Többféle kézikönyv.

Életkor: 1,5 – 6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 0,25 kg
Méretek 23 × 8 × 14 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart