+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0104 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | Mocsár – 2 az 1-ben teknős vagy csiga

Loading...

Cikkszám

BB-0104
Szeretnél többet megtudni a mocsárról és az ott élő lényekről? Ez a különleges BiOBUDDi készlet tökéletes az állatok szerelmeseinek, hiszen a vadon élő állatok világát mutatja be a kicsik számára. Merüljön el a zavaros vízben, és fedezze fel a természet lenyűgöző csodáit. A Mocsár játékkészlet sötétzöld témájú építőkockákat kínál. Építsd meg a fa mögött megbúvó félénk teknőst vagy a nyugodt kis csigát, a választás a tiéd.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

5.990Ft

Részletes információk

A bioalapú játékblokkok cukornádnövények maradványaiból készülnek Hollandiában. Az építőelemek környezetbarátak, fenntarthatóak, újrahasznosíthatóak és kifejezetten a kis kezek számára készülnek. A gyerekek kombinálhatják a színes kockákat más ismert márkák elemeivel is, hogy életre keltsék a képzeletbeli világokat! Ösztönözd gyermeked fejlődését színválogatással vagy finommotorikus tevékenységgel, és alkossatok együtt. A gyerekek játékon és kreativitáson keresztül gyakorolják a tartós életkészségeket, szülőként pedig megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

Kombináld a Mocsár játékkészlet állatait a Vadvilág témájú egyéb állatokkal, mint például a zsiráf vagy az oroszlán a még nagyobb móka érdekében!

Műszaki adatok:

12 színes építőelem

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 0,25 kg
Méretek 23 × 8 × 14 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart