+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0106 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | Dzsungel

Loading...

Cikkszám

BB-0106
Szeretnél többet megtudni az izgalmas dzsungelről és az ott élő lényekről? Ez a különleges BiOBUDDi készlet tökéletes az állatok szerelmeseinek, hiszen a vadon élő állatok világát mutatja be a kicsik számára. Öltözz fel a dzsungelhez, és fedezd fel a természet lenyűgöző csodáit. Építsd meg a sárban játszó vidám elefántot, és a fán nézelődő tukánt.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

7.990Ft

Részletes információk

A bioalapú játékblokkok cukornádnövények maradványaiból készülnek Hollandiában. Az építőelemek környezetbarátak, fenntarthatóak, újrahasznosíthatóak és kifejezetten a kis kezek számára készülnek. A gyerekek kombinálhatják a színes kockákat más ismert márkák elemeivel is, hogy életre keltsék a képzeletbeli világokat! Ösztönözd gyermeked fejlődését színválogatással vagy finommotorikus tevékenységgel, és alkossatok együtt. A gyerekek játékon és kreativitáson keresztül gyakorolják a tartós életkészségeket, szülőként pedig megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

Kombináld a Dzsungel játékkészlet állatait a Vadvilág témájú egyéb állatokkal, például a hóddal vagy a zsiráffal a nagyobb móka érdekében!

Műszaki adatok:

27 színes építőelem

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 29 × 8 × 19 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart