+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0185 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | Brontosaurus

Loading...

Cikkszám

BB-0185
Térj vissza a történelem előtti időkbe a gyermekeddel! Fedezzétek fel a BiOBUDDi környezetbarát játékblokkjait, melyek több órányi szórakozást garantálnak. Engedje szabadjára gyermekét saját fantáziavilágában azáltal, hogy bemutatja nekik ezeket az őskori dinoszauruszokat. Ez a szuper Brontosaurus 21 színes építőelemből áll, és expressz háttérkép kártyák járnak hozzá az élethű dinóélményért. A játékkészlet órákig tartó építkezést és szórakozást garantál.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

8.990Ft

Részletes információk

Az építőkészlet 21 színes építőelemet, 6 kártyatartót és 7 háttérkép kártyát is tartalmaz az igazi élmény megteremtése érdekében. Ezeket a háttérkép kártyákat a 100%-ban újrahasznosítható csomagolásból lehet a perforáció mentén kinyomni. A csomag tartalmaz egy kézikönyvet és egy BiOBUDDi bemutatkozót is, amelyben a szülők, nagyszülők elolvashatják, hogyan készülnek a termék Hollandiában. A kézikönyvhöz és a tájékoztatóhoz használt papír is mind FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.

A normál műanyagok olajból készülnek, míg a BiOBUDDi biojátékai cukornádnövények maradványaiból, ezáltal minden építőelem környezetbarát, újrahasznosítható és biztonságos. Ezek az organikus játékkészletek tökéletesek a 1,5 és 6 év közötti gyermekek készségeinek fejlesztésére.

Ennek a Brontosaurusnak a fő előnyei

Környezetbarát.

Hollandiában készült.

Az építés fejleszti a finommotorikus készségeket és a fantáziát.

100%-ban újrahasznosítható csomagolás.

A építőelemek kombinálhatók más márkák elemeivel.

Kombináld ezt a készletet egy másik fantasztikus dinós készlettel, mint például a Stegosaurus, a Triceratops vagy a T-rex, és éld át a legmenőbb őskori kalandokat.

Tömeg 0,55 kg
Méretek 33 × 24 × 8 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart