+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0186 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | Stegosaurus

Loading...

Cikkszám

BB-0186
A Stegosaurus az egyik leghíresebb dinoszaurusz. Térj vissza a történelem előtti időkbe a BiOBUDDi új, környezetbarát játékkészletével és ismerd meg őt. A BiOBUDDi játékkockákkal való játék és építés fejleszti a gyerekek finommotorikus és kognitív készségeit, serkenti a képzeletet és kreativitást.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

8.990Ft

Részletes információk

A Stegosaurus építőjáték 1,5 és 6 év közötti gyermekek számára készült. A szett 20 környezetbarát építőkockából, 6 kártyatartóból és 7 képkártyából áll, valamint tartalmaz egy kézikönyvet is. A 7 kártya melyet a 100%-ban újrahasznosítható csomagolásból lehet kinyomni, arra készült, hogy a kicsi teljesen eltűnjön saját dínó fantáziavilágában. A játékblokkok kombinálhatók más jól ismert játékmárkák építőelemeivel.

Legyen környezettudatos a bolygóval

Az építőelemek cukornádnövények maradványaiból készülnek, ezért a játék környezetbarát, újrahasznosítható és tartós. Tökéletes a 1,5 és 6 év közötti gyermekek finommotorikus készségeinek fejlesztésére. A BiOBUDDi termékeivel megmutathatja, hogy környezettudatos módon bánik a bolygóval.

A Sztegosaurusz fő előnyei

Környezetbarát.

Hollandiában készült.

Az építés fejleszti a finommotorikus készségeket és a fantáziát.

100%-ban újrahasznosítható csomagolás.

A építőelemek kombinálhatók más márkák elemeivel.

Kombináld ezt a készletet egy másik fantasztikus dinós készlettel, mint például a Brontosaurus, a Triceratops vagy a T-rex, és éld át a legmenőbb őskori kalandokat.

Tömeg 0,55 kg
Méretek 33 × 24 × 8 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart