+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0187 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | T-rex és Pterodactyl

Loading...

Cikkszám

BB-0187
T-rex és Pterodactyl dinoszaurusz Építs egy nagy dinoszauruszparkot gyermekeddel. Minden építőkockát úgy terveztek, hogy megfeleljen a kicsi fizikai és érzelmi fejlődésének. A készlet megépítésével a gyerekek nemcsak finommotorikus és kreatív készségeiket fejlesztik, hanem kognitív képességeiket is. Serkentse gyermekei fantáziáját és kreativitását, és vásároljon BiOBUDDi biojátékokat.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

8.990Ft

Részletes információk

Ez az építőkészlet 23 építőelemből, 6 kártyatartóból, valamint 7 képkártyából és egy kézikönyvből áll. A 7 kártya melyet a 100%-ban újrahasznosítható csomagolásból lehet a perforáció mentén kinyomni, arra készült, hogy a kicsi teljesen eltűnjön saját dínó fantáziavilágában. Az építőelemek kombinálhatók más jól ismert játékmárkák építőelemeivel.

Fenntartható játék

Az építőelemek cukornádnövények maradványaiból készülnek, ezért a játék környezetbarát, újrahasznosítható és tartós. Tökéletes a 1,5 és 6 év közötti gyermekek finommotorikus készségeinek fejlesztésére. A BiOBUDDi termékeivel megmutathatja, hogy környezettudatos módon bánik a bolygóval.

A termék fő előnyei

Minden BiOBUDDi biojáték környezetbarát módon készül Hollandiában.

Az építés fejleszti a finommotorikus készségeket és a fantáziát.

100%-ban újrahasznosítható csomagolás.

A építőelemek kombinálhatók más márkák elemeivel.

Kombináld ezt a készletet egy másik fantasztikusan szórakoztató dinós készlettel, mint például a Stegosaurus, a Triceratops vagy a Brontosaurus, és éld át a legőrültebb kalandokat

Tömeg 0,55 kg
Méretek 33 × 24 × 8 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart