+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0239 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | Kamion és versenyautók

Loading...

Cikkszám

BB-0239
Szuper versenyautós építőjáték amely kompatibilis a dupló építőkockákkal. A 38 db építőelemből versenyautókat, szállítójárművet és egy kétkerekű bója szállító vontatmány tudunk építeni. Az építőkockákkal való építés számos előnnyel jár gyermekei számára, például finommotorikus, kognitív és kreatív készségeket fejleszt.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

12.990Ft

Részletes információk

Ez a készlet a szerepjátékok kedvelt darabja lehet, hisz az autózás, a versenyautók fel-le pakolása, a különböző szituációk eljátszása miatt a szociális készség is alakul, nem beszélve a beszéd fejlődéséről és a szókincs bővüléséről. Tökéletes választás 1,5 és 6 év közötti gyermekek számára. A készlet része egy gyönyörű kézikönyv is, amely lépésről lépésre vezeti a gyermeket a játék megépítésében.

Organikus játékok

A BiOBUDDi biojátékai cukornádnövények maradványaiból készülnek Hollandiában. A színes elemek összhangban vannak a kicsik tapasztalataival, és nem csak környezetbarátak, hanem újrahasznosíthatóak és gyermekbarátak is. A teljes gyártási folyamat A-tól Z-ig CO2-semleges, és még a szép csomagolás is FSC jóváhagyással rendelkezik. A játékokat alaposan tesztelték, és minden feltételnek megfelelnek.

A termék fő előnyei:

Hollandiában készült.

Minden BiOBUDDi építőelem a cukornádnövény felhasználhatatlan maradványaiból készül így környezetbarát és ökológiailag fenntartható.

A kockákkal való építés jót tesz a kisgyermek finommotorikus fejlődésének.

Több órányi szórakozás garantált.

A színes, matricákkal ellátott építőkockák a kisgyermekek számára vonzóak.

A csomagolás környezetbarát és tárolási funkcióval is rendelkezik.

A játékot kibővítheti valamelyik másik BiOBUDDi járműves készlettel, de az építőelemek kombinálhatók más ismert márkák elemeivel is.

Tömeg 0,6 kg
Méretek 29 × 13 × 19 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart