+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0241 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | Számvonat

Loading...

Cikkszám

BB-0241
Vonatos építőjáték készlet 1,5 éves kortól. A játék kompatibilis a dupló kockákkal, építőelemekkel. A 38 darab elemből a gyerekek összeépíthetik a mozdonyt, a szerelvényeket és még számokkal jelölt rakományt is tehetnek rájuk. A készlet része egy gyönyörű kézikönyv is, amely lépésről lépésre vezeti a gyermeket a játék megépítésében. A kocsik kerekei forognak, a vagonokat egymáshoz lehet kapcsolni, így lehet a mozdonyt húzni, tolni a szerelvényekkel együtt. Ezzel a készlettel a gyerekek megtanulják fejleszteni kognitív és finommotorikus képességeiket.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

12.990Ft

Részletes információk

Organikus játékok

A BiOBUDDi biojátékai cukornádnövények maradványaiból készülnek Hollandiában. A színes elemek összhangban vannak a kicsik tapasztalataival, és nem csak környezetbarátak, hanem újrahasznosíthatóak és gyermekbarátak is. A teljes gyártási folyamat A-tól Z-ig CO2-semleges, és még a szép csomagolás is FSC jóváhagyással rendelkezik. A játékokat alaposan tesztelték, és minden feltételnek megfelelnek.

A termék fő előnyei:

Hollandiában készült.

Minden BiOBUDDi építőelem a cukornádnövény felhasználhatatlan maradványaiból készül így környezetbarát és ökológiailag fenntartható.

A kockákkal való építés jót tesz a kisgyermek finommotorikus fejlődésének.

Több órányi szórakozás garantált.

A színes, matricákkal ellátott építőkockák a kisgyermekek számára vonzóak.

A csomagolás környezetbarát és tárolási funkcióval is rendelkezik.

A játékot kibővítheti valamelyik másik BiOBUDDi járműves készlettel, de az építőelemek kombinálhatók más ismert márkák elemeivel is.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 29 × 13 × 19 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart