+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0248 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | Rendőrségi üldözés

Loading...

Cikkszám

BB-0248
Figyelem! Figyelem! Rablás történik! Gyorsan rakd ki a két bátor ügynököt, és menj a tolvaj után! De mi lesz ha a tolvaj elmenekül? Építsd meg a rendőrségi motort, kapcsold be a rendőrségi szirénát és száguldj! El tudod kapni a tolvajt? A BiOBUDDi építőelemek biztonságosak, oktatóak, fejlesztik a kreatívitást, a kognitív és finommotorikus készségeket.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

7.990Ft

Részletes információk

A Rendőrségi üldözés játékkészlet 22 építőelemből áll, melyek cukornádnövények maradványaiból készültek. Az építőkockák környezetbarátak, újrahasznosíthatók, fenntarthatóak és más ismert márkákkal is kompatibilisek. A csomagolás FSC kartonból készült, és úgy alakították ki, hogy az a termék részét képezze. A gyerekek játékon és kreativitáson keresztül gyakorolják a tartós életkészségeket. Ezzel a készlettel szülőként megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

A BiOBUDDi bioalapú játékkészletek tökéletesek a 1,5 és 6 év közötti gyermekek készségeinek fejlesztésére. Az építőelemek speciálisan a kis kezek biztonságára lettek tervezve, így mindegyik modell könnyen megépíthető, és segít gyermekének játék közben tanulni.

Műszaki adatok:

22 színes építőelem

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Minden BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 0,4 kg
Méretek 29 × 8 × 19 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart