+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

BiOBUDDi BB-0250 | legó-dupló-kompatibilis bio építőjáték | Rendőrhajó

Loading...

Cikkszám

BB-0250
Polgármester úr, valami nagyon rossz történt! Janssen halászhajója elsüllyedt. Építsd meg gyorsan a rendőrhajót, és mentsd meg őt! A BiOBUDDi-val való játék és építés még soha nem volt ennyire izgalmas. Az új Rendőrhajó játékkészlet tele van akcióval és szórakozással! Ezzel a kreatív készlettel a kicsik megtanulhatnak saját járművet építeni! A BiOBUDDi építőelemek biztonságosak, oktatóak, fejlesztik a kreatívitást, a kognitív és finommotorikus készségeket.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

5.990Ft

Részletes információk

A Rendőrhajó játékkészlet 17 építőelemből áll, amelyek cukornádnövények maradványaiból készültek. Az építőkockák környezetbarátak, újrahasznosíthatók, fenntarthatóak és más ismert márkákkal is kompatibilisek. A csomagolás FSC kartonból készült, és úgy alakították ki, hogy az a termék részét képezze. A gyerekek játékon és kreativitáson keresztül gyakorolják a tartós életkészségeket. Ezzel a készlettel szülőként megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

A BiOBUDDi bioalapú játékkészletek tökéletesek a 1,5 és 6 év közötti gyermekek készségeinek fejlesztésére. Az építőelemek speciálisan a kis kezek biztonságára lettek tervezve, így mindegyik modell könnyen megépíthető, és segít gyermekének játék közben tanulni.

Műszaki adatok:

17 színes építőelem

Kézikönyv

Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tömeg 0,3 kg
Méretek 23 × 8 × 14 cm

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart