+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

Fűthető mellény-UNISEX

Loading...

Cikkszám

neda-1501
Ezzel a mellénnyel biztosan nem fogsz fázni, ugyanis 5 ponton fűthető ami akár 60C°-os meleget képes rád szabadítani a hidegben is, hogy tuti ne fagyj oda. Power Bankról működtethető, akár 6-7 órán tartó folyamatos meleg. [video width="480" height="480" mp4="https://zoldmegoldas.hu/wp-content/uploads/2021/10/kesz.mp4"][/video] Először válassz méretet, azután választhatsz hozzá 10000 mA -s powerbankot és/vagy fűthető talpbetét is, így kedvezőbb az ár! Lentebb tudod hozzáadni a kiegészítőket, ha szeretnéd. Görgess lejjebb és minden infót megtalálsz a fűthető- mellényről, talpbetétről és a powerbankról is.  

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

25.000Ft34.000Ft

Részletes információk

Fűthető Unisex mellény

 

A fűthető mellény tökéletes választás horgászoknak, vadászoknak, túrázóknak és mindenkinek, aki a hideg hónapokban sokat tartózkodik a szabadban.

A mellényt célszerű a pólóra rávenni és úgy ráöltözni, mert a meleg így jobban éri a testünket és a vastag ráöltözet bent tartja a hőt. Mivel ajánlott rávenni egy pulóvert vagy kabátot nem fog látszódni, így nők és férfiak egyaránt hordhatják.

Használata roppant egyszerű:

Először csatlakoztasd a powerbankot

Ezután kapcsold be a gombbal és azonnal melegedni kezd!

 

Prémium anyaghasználat

 

  • 3 fűtési mód
  • Intelligens fűtés vezérlés
  • Akár 65 °C-ig fűthető
  • 5 fűtési ponttal

Figyelem! Rendeléskor kérjük mérettáblázat alapján válasszon, méreteink egyediek, mindenképpen szükséges a megfelelő méret kiválasztásához.

5V/2A powerbankal működik

 

 

Powerbank

  • Ultra vékony
  • 10000mAh névleges teljesítmény
  • 5v/2A output
  • sok órás üzemidő
Méret

M, L, XL

Szeretnél hozzá powerbankot vagy fűthető talpbetétet?

+ fűthető talpbetéttel kérem!, + powerbankkal és fűthető talpbetéttel kérem!, +powerbankkal kérem, Csak a mellényt kérem!

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart