+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

ICSee Napelemes Wifi Smart Okos Kamera 2MP Full HD

Loading...

Cikkszám

HEC-01027

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

47.990Ft

Részletes információk

Napelemes napenergiával működő biztonsági kamera.

Napelemes kültéri biztonsági kamera napelemmel és beépített újratölthető akkumulátorral, amely 365 napos non-stop áramellátást biztosít. Helyezze be az akkumulátort, kapcsolja be a főkapcsolót, és helyezze napfényes helyre a valóban folyamatos áramellátás érdekében. Nincs extra beépülő modul. Biztonsági kamera vezeték nélküli Wi-Fi az okostelefonos alkalmazással párosít Icsee APP-on. Nincs extra beépülő modul. Hosszantartó elérte a 30 napot.

A napelemes kamerák rendkívül érzékeny CMOS színérzékelővel vannak felszerelve, amely tiszta képeket és videót biztosít, automatikus váltást nappali és éjszakai mód között. Választhat az infravörös vagy a fehér fény között, ízlése szerint. tisztább éjszakai látást láthat 33 lábig, és színes képeket még gyenge fényviszonyok mellett is.

Kültéri PTZ kameránk 355°-os vízszintes és 90°-os függőleges elforgatással vezérelhető az alkalmazáson, körkörösen és vak területen, hogy minden sarkot figyeljen a biztonság érdekében. IP65 időjárásálló, porálló, nem kell félni a széltől és az esőtől, nem kell aggódni semmilyen időjárás miatt. Megjegyzés: csak a 2.4G Wi-Fi támogatást támogatja (5G NEM)

A vezeték nélküli WiFi kültéri napelemes kamera egy teljesebb PIR-érzékelő technológiát választ. A szokatlan mozgás felismerése után azonnal riasztást küld az APP-on keresztül, a videó és a képek az SD-kártyára kerülnek. /Felhő , Megtekintheti, lejátszhatja, továbbíthatja, letöltheti és mentheti ezeket a videókat és képeket az APP-n keresztül, és beállíthatja a PIR-érzékelést is. Ne aggódjon a fontos pillanatok kihagyása miatt

Tömeg 0,8 kg

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart