+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

Mozgás Fényérzékelő Állítható Napelem Paneles Led Lámpa

Loading...

Cikkszám

HEC-00667
Nagyon jól működik a házba való belépéskor, érzékel és nem kell sötétben tapogatózni. A lámpatest tökéletes választás, ha lámpát keres kertbe, teraszra, vagy erkélyre. Minimum 3db vásárlása esetén további 10% kedvezményt biztosítunk a termék végösszegéből, ami a kosárban automatikusan levonódik.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

8.490Ft

Részletes információk

Mozgás Fényérzékelő Állítható Napelem Paneles Led Lámpa

 

A termék egy modern kültéri napelemes fali lámpa, beépített fény és mozgásérzékelővel, állítható napelem panellel. Az alapvető világítási funkción kívül kellemes hangulatot teremt a kertben. A kiegészítő funkció mozgásérzékelő tovább növeli a lámpa használhatóságát és színvonalát.

Nagyon jól működik a házba való belépéskor, érzékel és nem kell sötétben tapogatózni. A lámpatest tökéletes választás, ha lámpát keres kertbe, teraszra, vagy erkélyre.  Egyszerűen felszerelheted bárhova, hiszen vízálló és vezeték nélkül működik. A csomaghoz jár csavar amellyel a falhoz rögzítheted.

Használat előtt érdemes a napon hagyni a lámpát, hogy teljesen feltöltődjön. Használati módtól függően, sötétedés után a fali lámpa automatikusan világítani kezd mozgás érzékelésekor, majd kb. 30 másodperccel a mozgás megszűnése után kikapcsol.

A csomag tartalma:

  • 1 db lámpa
  • 1 db napelempanel
  • 1 db rögzítőkonzol
  • 1 db távirányító
  • 2 db csavar

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart