+36 30 278 1776

info@zoldmegoldas.hu

H-P: 08:00 - 17:00

Loading...

Cikkszám

h-nar-001
Ez a napelemes állatriasztó megoldást jelenthet a problémádra. Mindössze néhány perc alatt összeállíthatod, hogy minél hamarabb messziről elkerüljék a kártevő élőlények kerted környékét. Hatékony kutyák, macskák, rókák, szarvasok, egerek, borzok, mókusok és egyéb kártevők esetében. Minimum 3db vásárlása esetén további 10%, minimum 5db vásárlása esetén pedig további 15% kedvezményt biztosítunk. Ez automatikusan levonódik miután kosárba teszed a termékeket.

1 év teljeskörű garancia minden termékre

Akár 1-2 munkanapon belüli szállítás

30 napos pénzvissafizetési garancia

Biztonságos fizetés

6.990Ft

Részletes információk

Téged is nyugtalanítanak a kertedben, udvarodon, esetleg termőföldeden bóklászó idegen állatok? Szeretnéd megvédeni területedet?

Hasznos tudnivalók:

Illeszd egymásba az állatriasztó állványának darabjait. Összeszerelés után szúrd le a földbe, és hagyd, hogy az elemek feltöltődjenek. A készülékben PIR szenzor található, amely mozgás hatására aktiválja az ultrahangot kibocsátó hangszórót. Az ultrahangot az emberi fül nem érzékeli, a leggyakrabban felbukkanó kártevő állatokat azonban elriasztja.

Az optimális működéshez az állatriasztó fejét nagyjából 25 cm-s magasságban helyezd el. A riasztót tartsd folyamatosan bekapcsolt állapotban. A készüléket ne merítsd vízbe, és ne takard le a passzív infravörös szenzort. A riasztó tisztítását langyos, szappanos vízbe mártott puha kendővel ajánlatos végezni. A tisztításhoz ne használj erős vegyszereket, vagy maró hatású tisztítószereket. Ha a szenzor mozgást érzékel, a LED villogni kezd, és a készülék 15 másodpercig ultrahangot bocsát ki. Ezután az állatriasztó visszaáll készenléti módba.

Jellemzők:

  • PIR szenzor (passzív infravörös szenzor)
  • Mozgásérzékelés 6-9m-es körzetben
  • Hatósugár: kb. 225 négyzetméter
  • Ultrahang frekvencia: 18 – 40 KHz
  • Mérete: 36,9 x 14,5 x 9,5 cm

A csomag tartalma:

  • 1 x Napelemes állatriasztó

Hasonló termékek

KOSÁR
×

Cart